Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Στο πλαίσιο των ομάδων ψυχοθεραπείας τους προσεχείς μήνες  θα λειτουργήσουν στο γραφείο μας οι εξής ομάδες


Α Ομάδα ψυχοθεραπείας ΕΝΗΛΙΚΩΝ

συχνότητα: 1 φορά την εβδομάδα
μηνιαία συνδρομή: 60 ευρώ

        Η ομάδα απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 25-50 ετών

  •      που έχουν ήδη την εμπειρία της ατομικής ψυχοθεραπείας και επιθυμούν να προχωρήσουν το ταξίδι της αυτογνωσίας τους αξιοποιώντας το θεραπευτικό σχήμα της ομάδας
  •      που θέλουν να ξεκινήσουν το δρόμο της ψυχοθεραπείας αξιοποιώντας το καθρέπτισμα που δίνει η ομάδα ως προς τον τρόπο που σχετιζόμαστε τόσο με τον εαυτό μας όσο και  με τους άλλους

 Β. ομάδα συμβουλευτικής/ υποστήριξης ΜΗΤΕΡΩΝ

συχνότητα: 2 φορές το μήνα
μηνιαία συνδρομή: 30 ευρώ

Η ομάδα απευθύνεται σε μητέρες οι οποίες αισθάνονται την ανάγκη να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους και να αξιοποιήσουν την οπτική της συστημικής ψυχοθεραπείας σχετικά με το γονεΪκό ρόλο και την διαπαιδαγώγηση. Πώς ο μητρικός ρόλος θα εμπλουτίζει τη ζωή και θα αναδεικνύει τη γυναίκα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της?

Γ. ομάδας εποπτείας/συμβουλευτικής ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

συχνότητα: 1 φορά το μήνα
μηνιαία συνδρομή: 15 ευρώ

Ο ρόλος του εκπαιδευτικού είναι πολυδιάστατος και πολύπλοκος. Ο δάσκαλος έρχεται σε επαφή με μαθητές , γονείς και εκπαιδευτικό σύστημα όχι πάντα με όρους που διευκολύνουν το έργο του  στο σχολείο. Στόχος της ομάδας είναι η υποστήριξη και συμβουλευτική δασκάλων και καθηγητών σε ζητήματα που ενδεχομένως τους προβληματίζουν και τους εμποδίζουν από το να μπορούν να χαίρονται  το έργο τους και να είναι δημιουργικοί και αποτελεσματικοί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 210 43 18 554 ή να συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας , διευκρινίζοντας την ομάδα για την οποία ενδιαφέρονται και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Δηλώσεις συμμετοχής έως 11/11/2018


Δεν υπάρχουν σχόλια: