Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ημερίδα αφιερωμένη στον Τσέχωφ

Επιστημονική ημερίδα αφιερωμένη στον μεγάλο Ρώσο συγγραφέα Αντόν Τσέχωφ







Το 2017 το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Φιλοσοφική Σχολή γιορτάζουν τα 180 χρόνια τους. Στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής επετείου και συμμετέχοντας στο αφιερωματικό έτος 2016 «Ρωσίας στην Ελλάδα και Ελλάδος στη Ρωσία», τα Τμήματα Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών και Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, οργανώνουν από κοινού Επιστημονική ημερίδα αφιερωμένη στον μεγάλο Ρώσο συγγραφέα Αντόν Τσέχωφ, με τίτλο «Ο Αντόν Πάβλοβιτς Τσέχωφ και εμείς».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Aula της Φιλοσοφικής Σχολής (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, Κτήριο Φιλοσοφικής Σχολής), την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017 και ώρα 15.00.

Για την ζωή και το έργο του μεγάλου Ρώσου συγγραφέα, θα μιλήσουν οι: Όλγα Αλεξανδροπούλου, Αλεξία Αλτούβα, Γρηγόρης Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Κυριακός, Αθανάσιος Νάτσης, Ελένη Σαρτόρι και Σοφία Φελοπούλου.

Μετά τις ανακοινώσεις, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κ. Ευανθία Στιβανάκη, με την θεατρική ομάδα του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, θα παρουσιάσουν το μονόπρακτο του Α. Τσέχωφ «Πρόταση Γάμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: